Green Roadshow tillbaka i höst

Inleds i Borlänge vecka 36
Green Roadshow tillbaka i höst

Till hösten är Grönytesektionens maskinvisningsturné, Green Roadshow, tillbaka. Turnén erbjuder möjligheten att upptäcka nyheter från generalagenter till en rad välkända varumärken, träffa branschkollegor och provköra maskiner.
– Det är fantastiskt att se det stora intresset för Green Roadshow och vi ser fram emot tre fullspäckade veckor i höst, säger Ola Olsson, ordförande Grönytesektionen.

Det är två år sedan sist. Men i höst är alltså Green Roadshow tillbaka, närmare bestämt vecka 36.

Turnén tar sin början i Borlänge och fortsätter sedan vidare mot Örebro, Vallentuna, Stockholm, Norrköping, Skövde, Göteborg, Växjö och avslutningsvis Borgeby.

– Vi har gjort en spännande resa sedan vår blygsamma start 2014 i Vallentuna, säger Ola Olsson, ordförande Grönytesektionen i ett pressmeddelande. Idag planerar vi för en turné genom Sverige under tre veckor med ett trettiotal företag. Det är fantastiskt att se det stora intresset för Green Roadshow och vi ser fram emot tre fullspäckade veckor i höst.

MÖJLIGHET PROVKÖRA

Och det finns mycket att se fram emot.

– Vi har fri entré och bjuder givetvis alla besökare på gulasch och kaffe. Att träffa alla aktörer inom grönytebranschen på en och samma plats är väldigt uppskattat. Dessutom får man möjlighet att provköra och uppleva maskiner och redskap i praktiken. Föranmäler du dig på hemsidan får du en gratis buff, säger Ola Olsson.

På plats kommer det att finnas ett brett utbud av gräsklippare, redskapsbärare, kompakttraktorer, elfordon, minigrävare och olika redskap från välkända varumärken. Maskinerna och redskapen är utvalda för det småskaliga segmentet upp till cirka tre och ett halvt ton.

– Nytt för i år är att fossilfria maskiner kommer märkas ut med en Green Product-logga som gör det enklare för besökare att hitta till alla fossilfria och miljövänliga maskiner och redskap, säger Olsson.

SAMMANSLUTNING AV 30 FÖRETAG

Green Roadshow är initierat av Grönytesektionen Sverige, en sammanslutning av cirka trettio företag som är generalagenter och tillverkare av utrustning för grönytebranschen.

Läs mer om Green Roadshow här.

SKRIVEN AV
DMG
DMG - Den Moderna Grönytan, en tidning för alla grönyteproffs!